Скъпи, колеги, за трета поредна година Българско дружество за борба с рака на гърдата и други гинекологични тумори организира своя едноименен курс. 

След невероятния успех на курсът през 2022 ( можете да видите тук), сме подготвили още по- страхотна програма тази година!

Тази година курсът ще се проведе на 23 и 24ти Септември в заседателната зала на 8 ми етаж на Медицински комплекс “Д-р Щерев”. Вашата регистрация ще се смята завършена само след попълване на регистрационната форма по-долу и заплащане на таксата за участие. 

Курсът включва практическа работилница за биопсия на лезии на гърдата, практическа работилница за разчитане на резултати от цитонамазка и HPV тест. Новото в програмата ни са мултидисциплинарните дискусии, в които се включват всички участници, обсъждайки клиничен случай – така, както това би се случило на един онкокомитет!

Осигурили сме експерти в различни области, с който заедно ще обсъдим случаите, които сте ни изпратили.

Срокът за изпращане на клинични случаи вече премина! Все още има място за клиничен случаи, свързан с рака на маточната шийка. Можете да изпращате клиничните случаи в word или power point формат, включващи клинични данни, информация от образни изследвания и последващо лечение и 2 – 3 въпроса, които бихте искали да се дискутират на нашата кръгла маса на следния адрес: bbcancerassociation@gmail.com.

By bbca

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *