Курс “Рак на гърдата” 2023

Скъпи, колеги, за трета поредна година Българско дружество за борба с рака на гърдата и други гинекологични тумори организира своя едноименен курс. 

След невероятния успех на курсът през 2022 ( можете да видите тук), сме подготвили още по- страхотна програма тази година!

Тази година курсът ще се проведе на 23 и 24ти Септември в заседателната зала на 8 ми етаж на Медицински комплекс “Д-р Щерев”. Вашата регистрация ще се смята завършена само след попълване на регистрационната форма по-долу и заплащане на таксата за участие. 

Курсът включва практическа работилница за биопсия на лезии на гърдата, практическа работилница за разчитане на резултати от цитонамазка и HPV тест. Новото в програмата ни са мултидисциплинарните дискусии, в които се включват всички участници, обсъждайки клиничен случай – така, както това би се случило на един онкокомитет!

Осигурили сме експерти в различни области, с който заедно ще обсъдим случаите, които сте ни изпратили.

Срокът за изпращане на клинични случаи вече премина! Все още има място за клиничен случаи, свързан с рака на маточната шийка. Можете да изпращате клиничните случаи в word или power point формат, включващи клинични данни, информация от образни изследвания и последващо лечение и 2 – 3 въпроса, които бихте искали да се дискутират на нашата кръгла маса на следния адрес: bbcancerassociation@gmail.com.

Тази година 23ти Септември е посветен на рака на гърдата, а 24ти Септември на рака на маточната шийка. Регистрационната такса за всеки отделен ден е 50.00 лева, а за двата дни заедно е 70.00, платени на сметката на дружеството (IBAN: BG88BPBI7940109130030). Тази година местата за курса за ограничени до 30 места за всеки от дните и местата за 23ти Септември вече са заети. Все още можете да се регистрирате за 24ти Септември.

Тези от вас, който изпратят клиничен случай, който бъде приет за обсъждане по време на курса, могат да се възползват от 50% намаление на регистрационната такса – 35.00 лева.